250 g andebryst
salt og peber
2 tsk. flydende honning
1 spsk. balsamico-eddike
1 appelsin
4 friske figner
400 g grønne asparges
2 tsk. olivenolie
100 g feldsalat
50 g rucola
Tilbehør
100 g grovbrød
Tilberedning
Drys andebryststykker med salt og peber, og brun på skindsiden. Skru så ned, og steg videre på skindsiden i 15 min. Vend dem, og steg på kødsiden i 5 min. Fjern andebryster fra panden, dæk med alufolie, og lad dem hvile. Hæld overskydende fedt af panden. Rør honning, balsamico, revet appelsinskal og appelsinsaft sammen, og bland det med halverede figner og asparges i mundrette stykker. Kom olivenolie ved, kom blandingen på panden, og varm igennem i 2 min. Skær andebryster i skiver, og skær samtidig fedtet fra. Hæld nu den lune sovseblanding over, og top op med skyllet salat. Server med groft brød til.