FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Fiskefrikadeller
med cremet ærtesalat og kartofler

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


Ærtesalat

125 g ekstrafine ærter
100 g skyr
½ spsk. koldpresset olivenolie
½ fed hvidløg
½ spsk. citronsaft
¼ tsk. akaciehonning
salt og peber
½ lille bdt. kruspersille
1 forårsløg
350 g sukkerærter

Fiskefars

200 g hvid mager fisk
½ æg
1 spsk. hvedemel
½ spsk. minimælk
½ skalotteløg
rapskimolie

Tilbehør

400 g små kartofler

Tilberedning

Læg først ærterne til optøning.
Rør så skyr (eller fromage fra is) med olie, frisk revet hvidløg, friskpresset citronsaft og honning, og smag til med salt og friskkværnet peber. Kom finthakket persille, ærter, snittede forårsløg og sukkersnaps i. Smag nu salaten til, og stil den i køleskabet.

Rør hakket fisk med æg, mel, mælk og revet løg, og stil farsen på køl ca.10min. Alternativt kan du købe en færdig fiskefars, helst uden spæk. Form deller, og steg dem gyldne på begge sider ved middelvarme i lidt rapskimolie.

Skrub og kog kartoflerne møre.
Anret ærtesalat med fiskefrikadeller og kartofler.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer