250 g torske- el. lyssejfilet
½ æg
60 g rasp
4 tsk. rapsolie
1 skalotteløg
2 spsk. lys balsamico
2 tsk. olivenolie
400 g grønne bønner
salt og peber
Urteremoulade
4 spsk. tyk yoghurt
2 tsk. mayonnaise
1 gulerod
2 cornichon
1 tsk. kapers
2 lille bundt persille
½ tsk. karry
salt og peber
Tilberedning
Til urteremouladen: Skræl guleroden, og hak den fint. Hak kapers, cornichon og persille. Bland det hele sammen med resten af ingredienserne til urteremouladen. Smag til, og stil den koldt, til den skal bruges. Til fisken: Skær fisken i stænger, og vend dem først i æg og så i rasp blandet med salt og peber. Steg fiskefingrene i rapsolien på en stor god pande, til de er lysebrune, ca. 2 min. på hver side. Skræl skalotteløget, skær det i skiver, og bland det med balsamico, olie, salt og peber. Kog bønnerne i letsaltet vand i 5 min., og vend dem med løgene. Server fisk og bønner med urteremoulade til.