2 fiskefileter (á 125 gram)
2 dl basilikumblade
1 fed hvidløg
30 g pinjekekerner
2 tsk. olivenolie
saften af 1 citron
salt og peber
Ratatouille
1 aubergine
salt
6 dråber olivenolie
1 squash i tern
1 rød og 1 gul peberfrugt
i tern
1 rødløg, skåret i både
6 fed hvidløg, hakket
80 g rå bulgur
Tilberedning
Ratatouille: Skær auberginen i tern, og drys med salt. Lad det trække i 30 min. Skyl aubergineternene, dup dem tørre, og steg dem i olie på en pande. Tilsæt squash, peberfrugt, løg og hvidløg. Overhæld bulguren med kogende vand, og lad det trække i 10 min. i en skål. Når ratatouillen er stegt blød og mør, tilsættes bulguren (evt. med lidt vand). Smag til med salt og peber.
Fyldte rødspætter: Klip fiskefilterne i 2 på langs. Blend basilikum med hvidløg og pinjekerner, og smør det på bagsiden af fiskene. Rul fiskene sammen, og læg dem i et ovnfast fad. Dryp med olie, citron, salt og peber. Bages ved 225° i ca. 5 min.