FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Rødfisk med fennikelsalat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g rødfiskefilet
1 stor fennikelknold
200 g grønne bønner
2 tsk. olivenolie
lidt citronsaft
lidt sennep
30 g soltørrede tranebær
1 avocado
80 g grønne linser
salt og peber

Tilberedning

Skrab skællene af fisken et sted, hvor du godt kan svine lidt. Skindet skal være helt glat til sidst. Snit det en anelse. Varm en grillpande op, og steg fisken ca. 7 min. på skindsiden og 2 min. på kødsiden. Skyl og høvl fennikel med kartoffelskrælleren, så der kommer lange flager. Kog bønner i 3 min. i letsaltet vand, og vend dem sammen med fenniklen. Bland olie, citronsaft, lidt sennep, salt og peber, og vend soltørrede tranebær i. Kom det over salaten. Skær avocado i stykker, og kom det ved. Kog linser efter anvisningen på pakken, og server dem til fennikelsalaten og den stegte fisk.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer