FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Søtunge med tomater
og grønne linser med urter

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2-4 små flåede søtunger med ben (ca. 700 g rå vægt/250 g kødvægt), men skåret helt fri for småben
300 g små tomater
2 dl store basilikumblade
2 spsk. citronsaft
salt og peber
100 g grønne linser
200 g gulerod
200 g persillerod
2 fed finthakket hvidløg
2 dl hakket persille
4 tsk. olivenolie

Tilberedning

Begynd med at koge linserne i ca. 15 min. efter anvisning på pakken. Læg fisken i et ildfast fad, og læg halve eller hele tomater over sammen med store basilikumblade, dryp af citronsaft og salt og peber. Når linserne har kogt 10 min., kommes gulerod og persillerod i tern på 1 x 1 cm i gryden og koger med nogle min. Fisken sættes i en 200’ varm ovn i 10 min. Linserne drænes og vendes med olie, hvidløg, hakket persille, salt og peber.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer