FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Stegt fisk
med gulerødder, oliven og feta

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g hvid fast fisk (fx. havbars)
4 dråber olivenolie
70 g bulgur
30 g feta
6 sorte oliven (ca. 15 g)
4 spsk. mynteblade

Ovngrøntsager

400 g gulerødder
200 g selleri
4 dråber olivenolie
1 tsk. paprika
1 tsk. stødt spidskommen
salt og peber

Dressing

4 spsk. citronsaft
4 tsk. chilipasta
2 dl koriander

Tilberedning

Vend skrællede gulerødder og selleri skåret i store stave med olie, paprika, spidskommen, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200° i 15 min.
Lav dressing ved at komme citronsaft, chilipasta, hakket koriander eller persille i en skål, og pisk rundt.
Kog bulguren.
Drys fisken, fx havbars, med salt og peber, og steg den på en slip let-pande i ca. 2 min. på hver side i lidt olie.
Læg gulerødder og selleri som bund på tallerkenen, og læg fisken over. Hæld dressingen på, og strø oliven og lethakkede mynteblade øverst. Til sidst smuldres feta over. Serveres med bulgur.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer