260 g havbarsfilet
med skind
2 tsk. mayonnaise
20 g frisk estragon
4 spsk. Cultura
1 øko-citron
400 g selleriknold
400 g sukkerærter
2 tsk. olivenolie
salt og peber
Tilbehør
100 g grovbrød
Tilberedning
Bland mayonnaise med hakket estragon, Cultura og halvdelen af citronskal og saft. Stil koldt. Skær
selleri i mundrette stykker, gnid med olivenolie, og krydr med salt og peber, og bag ved 210° i 35 min. Drys nu fisk med salt og peber og resten af citronskallen. Kom 2 dråber olie på en pande, og steg fisken ved kraftig varme i 4 min. på skindsiden, til det er sprødt og brunt, og lad den så få 1 minut på kødsiden. Hæld det sidste citron over, og blancher sukkerærterne. Anret fisken med sukkerærter, bagte selleristykker, og hæld estragonmayonnaise over. Server evt. brød til.