FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Stegt bars
med estragon mayonnaise

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


260 g havbarsfilet
med skind
2 tsk. mayonnaise
20 g frisk estragon
4 spsk. Cultura
1 øko-citron
400 g selleriknold
400 g sukkerærter
2 tsk. olivenolie
salt og peber

Tilbehør

100 g grovbrød

Tilberedning

Bland mayonnaise med hakket estragon, Cultura og halvdelen af citronskal og saft. Stil koldt. Skær
selleri i mundrette stykker, gnid med olivenolie, og krydr med salt og peber, og bag ved 210° i 35 min. Drys nu fisk med salt og peber og resten af citronskallen. Kom 2 dråber olie på en pande, og steg fisken ved kraftig varme i 4 min. på skindsiden, til det er sprødt og brunt, og lad den så få 1 minut på kødsiden. Hæld det sidste citron over, og blancher sukkerærterne. Anret fisken med sukkerærter, bagte selleristykker, og hæld estragonmayonnaise over. Server evt. brød til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer