FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Ovnbagt fisk
med tomater og auberginer

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g hvid fast fisk
4 tsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie
salt og peber
30 store blade basilikum
300 g cherrytomater
300 g aubergine
2 fed hvidløg, hakket
120 g blandede ris
2 dl hakkede
krydderurter, fx
oregano, persille og timian

Tilberedning

Kog risene efter anvisning på pakken. Vend dem varme med hakkede krydderurter. Skær auberginer i små terninger, og kog dem i saltet vand i 2 min. Lad dem dryppe af. Vend dem med hakket hvidløg, og stil det i ovnen ved 200° i 10 min. Bland herefter med hele skyllede cherrytomater, og læg fisken over, vendt med salt, peber, citron og olie. Stil det i ovnen ved 200° i 5 min. Drys med basilikum.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer