FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Fiskeragout
med appelsin-gremolata

Kilde: Suveræne Succes'er

Vores bedømmelse:

2 personer


350 g mørksej-filet (el. lyssej el. torsk)
½ dåse hakkede, flåede tomater (el. friske store tomater i sæsonen, skoldet og flået)
1-2 røde og gule peberfrugter
100 g skalotteløg
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
¼ tsk safrantråde
2 laurbærblade
1½ dl friskpresset appelsinsaft
½ tsk sukker
salt og peber

Appelsin-gremolata

1 håndfuld hakket persille
2 tsk fintreven appelsinskal
2 fed hvidløg
lidt olivenolie

Tilberedning

Hak løg og hvidløg. Steg det i olie med krydderier nogle minutter. Tilsæt flåede tomater, appelsinsaft, sukker, salt og peber. Lad retten simre under låg i ca. ½ time. Skær peberfrugter i fine strimler og fisken i stykker på ca. 5x5 cm. Tilsæt peberfrugt og lad dem simre ca. 5 minutter. Smag til. Tilsæt fisken og lad den simre meget forsigtigt ca. 5 minutter.

Gremolata: Hak hvidløg og persille meget fint og bland med fintreven appelsinskal. Et stænk god olivenolie på toppen ved serveringen er ikke af vejen. Server ris eller hvedebrød til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



1     2015-05-01 04:11:04

1