FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Helleflynder på urtebouillon

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g helleflynderfilet
4 dl fiskebouillon
4 gulerødder
2 porrer
2 skalotteløg
2 persillerod
1 squash
2 artiskokbund fra dåse
lidt bredbladet persille

Tilbehør

70 g naturris

Tilberedning

Kog risene efter anvisningen på pakken. Rens porre, gulerødder, skalotteløg, persillerod og squash, og snit dem i passende stykker. Kog dem i fiskebouillon i 5 min. Læg derefter fisken oven på grønsagerne, så den ligger i overfladen og ikke kommer ned i suppen, og lad grønsagerne koge videre i 5-10 min. Derved dampes fisken samtidig. Tag fisken op, og hæld vandet fra grønsagerne. Snit artiskokbunden, og bland den med grønsagerne. Server fisken oven på grønsagerne med ris og bredbladet persille til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer