Kammuslinger med parmaskinke,
rødbede og frisésalat
Kilde: I FORM
Vores bedømmelse:
2 personer
6 skiver lufttørret skinke
6 kammuslinger
50 g hvide bønner
(kan undlades)
peber
200 g rødbede
1 spsk. balsamico glace
25 g valnødder
100 g frisesalat
Tilberedning
Skyl bønnerne, og læg i blød i min. 12 timer. Kog dem i letsaltet vand i en time. Lad dem afkøle. Pak kammuslingerne ind i skinken, og læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, krydr med sort peber, og stil dem i en 200° varm ovn i 20 min. Skræl de friske rødbeder, og snit dem i meget fine skiver på et rivejern. Gnid dem med balsamico. Hak valnødderne. Rens salaten, og brug den som bund for de marinerede rødbeder, bønner og valnødder, og læg kammuslinger med lufttørret skinke ovenpå.