8 grønne asparges
1 tsk. olivenolie
½ mango
½ lime
1 lille hjertesalathoved
6 store kammuslinger
rapskimolie
salt og peber
Dressing
½ spsk. olivenolie
½ spsk. limesaft
½ lille bdt. koriander
Tilbehør
200 g groft brød
Tilberedning
Vrik asparges ved roden, og knæk af. De knækker selv der, hvor de skal. Skær så enden til. Kom dem i en gryde, dryp med olivenolie, drys med salt, hæld kogende vand over, og lad dem koge ca. 1 min. Tag dem op, og lad dem afdryppe på et klæde. Skær mango i fine både, og skær så lime i både. Skyl, tør og snit salaten fint. Dup kammuslingerne tørre, pensl med olie, krydr med salt og friskkværnet peber, og vend dem på en glohed pande. De skal have ca. 1 min. i alt. Lav dressing af olivenolie, limesaft og koriander. Anret salaten med asparges, mango, lime, kammuslinger og salat. Dryp med dressingen, og server nu retten.