1 stort løg
1 stor fennikelknold
4 fed hvidløg
10 g smør
120 g risottoris
1 dl hvidvin
6 dl grønsagsbouillon
2 tsk. olivenolie
2 skiver parmaskinke
4 kammuslinger
140 g rejer
2 spsk. bredbl. persille
salt og peber
Tilberedning
Rens løg og fennikelknold, og hak disse samt hvidløg. Steg det hele blidt i smør i 10 min. Kom risene ved, og når de lige har suget smørret til sig , tilsættes vinen. Når den er næsten fordampet, tilsættes kogende bouillon ca. 1 dl ad gangen hvert 5. minut, til risen er mør. Det tager ca. 20-25 min. (se på pakken). Steg skinke sprød i ovn eller på pande, og brun muslingerne i olivenolie. Kom rejer ved. Rør risottoen med hakket persille, smag til med salt og peber, og anret med skinke, muslinger og rejer.