FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Bagte portobello
med risotto og kammuslinger

Kilde: Irma

Vores bedømmelse:

2 personer


4 portobellosvampe
salt og peber
½ spsk. friskhakket timian
olivenolie
½ løg
1 fed hvidløg
smør
1½ dl risottoris
½ dl hvidvin
ca. 3½ dl bouillon
50 g revet parmesan
150 g kammuslinger
olie
¼ dl hakket persille
¼ spsk. hakket estragon

Tilberedning

Sæt ovnen på 225°. Skær evt. lidt af svampenes rod og læg dem med roden opad på en bradepande med bagepapir. Drys med salt, peber og timian. Dryp med olie. Bag i ca. 10 minutter. Svits finthakket løg og hvidløg i smør i en gryde sammen med ris. Hæld hvidvin ved og lad koge ind. Rør om og tilsæt halvdelen af bouillonen. Kog ind og tilsæt resten af bouillonen. Kog ind. Rør en gang imellem. Vend ost i og lad den smelte. Smag til med smør, salt og peber. Afdryp kammuslinger, vend i lidt olie og grill et par minutter på en grillpande. Kom risotto på de bagte svampe, pynt med kammuslinger og persille.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer