2 stilke blegselleri
100 g fennikel
1 rød peberfrugt
2 forårsløg
2 tsk. olivenolie
½ avocado
lidt chili
1 tsk. thaifiskesovs
2 stor båd citron
2 spsk. hakket koriander
salt og peber
1 dl rucola
1 lille bundt koriander
lidt mynte
citronsaft
2 tsk. olie
sennep
200 g hummerkød
Tilbehør
140 g grovbrød
Tilberedning
Rengør og hak først blegselleri, fennikel, peberfrugt og forårsløg. Kom så i varm olie, og sauter i 5 min. Lav nu dressing ved at mose en kvart avocado med chili, thaifiskesovs, citronskal, hakket koriander samt salt og peber. Lav grøn salat af rucola, hakket koriander og mynte, og lav dressing af citronsaft, olie, sennep, salt og peber. Kog hummer eller jomfruhummer som anvist på pakken eller hos fiskehandler. Pil kødet ud. Server de lune stegte grønsager til hummer med avocadodressing.
Spis salat og evt. brød til.