FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kogt hummer
med lune stegte grønsager

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2 stilke blegselleri
100 g fennikel
1 rød peberfrugt
2 forårsløg
2 tsk. olivenolie
½ avocado
lidt chili
1 tsk. thaifiskesovs
2 stor båd citron
2 spsk. hakket koriander
salt og peber
1 dl rucola
1 lille bundt koriander
lidt mynte
citronsaft
2 tsk. olie
sennep
200 g hummerkød

Tilbehør

140 g grovbrød

Tilberedning

Rengør og hak først blegselleri, fennikel, peberfrugt og forårsløg. Kom så i varm olie, og sauter i 5 min. Lav nu dressing ved at mose en kvart avocado med chili, thaifiskesovs, citronskal, hakket koriander samt salt og peber. Lav grøn salat af rucola, hakket koriander og mynte, og lav dressing af citronsaft, olie, sennep, salt og peber. Kog hummer eller jomfruhummer som anvist på pakken eller hos fiskehandler. Pil kødet ud. Server de lune stegte grønsager til hummer med avocadodressing.
Spis salat og evt. brød til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer