6 plader risdej
60 g kogte risnudler
60 g kogt svinekød
1 hjertesalat
½ bundt mynte
½ bundt basilikum
10 store kogte rejer
6 purløg
Tilbehør
chilisovs med fiskesovs
Tilberedning
Fugt pladerne af risdej med et fugtigt viskestykke. Læg nu 1-2 spsk. kogte nudler, lidt kogt svinekød skåret i små strimler, hjertesalat i små stykker, mynte og basilikum på den øvre del af pladen. Læg 3 halve rejer med den røde side nedad, ca. på midten af rispladen. Rul en omgang, og fold enderne ind. Læg et par stykker purløg ved, inden du ruller færdig. Der bliver tre ruller ud af denne portion. Rullerne serveres kolde med chilisovs med fiskesovs.
Tip
Både risdej og chilisovs med fiskesovs kan købes i store supermarkeder og i asiatiske forretninger.
Risdejen er tørret og har en meget lang holdbarhed.