FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Rejespyd
med peanutdressing & linsesalat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


400 g store rejer med skal
2 tsk. olivenolie
1 tsk. stødt koriander
2 nip gurkemeje
1 usprøjtet citron
½ rød chili
1 agurk
2 spsk. peanuts
120 g kogte grønne linser
300 g fennikel

Tilberedning

Overhæld rejerne med kogende vand i en si. Pil skallen af midtpå, så haletut og hoved stadig er på. Du ender med at have cirka 100 g rejer. Sæt tre rejer på pr. spyd. Rør olie med koriander, gurkemeje, revet citronskal, finthakket chili og lidt salt, og læg rejerne i denne marinade i 20 min. Læg spyd med marinade som lage i ovnen ved 225° i 8 min. Hak agurk i små tern, og hak peanuts groft. Kog herefter linser efter anvisning. Bland linser med agurk, peanuts, fennikel i flager, og anret linsesalaten med rejerne.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer