FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Nem cæsarsalat med kæmperejer

Kilde: Mig (insp. af en I FORM-opskrift)

Vores bedømmelse:

2 personer


400 g tigerrejer m. skal
200 g romainesalat
(el. fx. babyspinat)
2 skiver groft brød
150 g grønne bønner

Dressing

1 æg
1-2 spsk. revet parmesan
(1 fed hvidløg)
½ citron el. 1 lime
1 tsk. olivenolie

Marinade til rejer

2 fed hvidløg
½ rød chili
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Tilberedning

Pil rejerne og lav marinaden. Hak hvidløg og chili, bland med olie, salt og peber. Hæld det over rejerne, og lad dem stå køligt.
Kog ægget i 5 min, og lav salatdressingen ved at blende det blødkogte æg med citronsaft, parmesan og olivenolie. Evt. også hvidløg.
Nip bønnerne, og kom dem i kogevandet i ca. 10 min.
Skær brødet i tern og vend i lidt olie og salt. Rist ternene i ovnen ved 175° i 7-10 min., til de er lysebrune og sprøde.
Skyl salaten, og riv bladene i passende mundrette stykker. Læg dem ud på rene viskestykker, og lad dem dryppe af. Vend salaten og bønnerne ned i en skål med dressingen, inden de lægges ud på tallerkenerne.
Lynsteg rejerne, vend dem i skålen med dressing, og læg på salaten.
Drys med brød-croutoner.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer