FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Spidskålssalat med rejer

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g spidskål
300 g spinat
1 skalotteløg
200 g store rejer
6 spsk. cultura
2 tsk. karry
6 kviste dild
salt og peber
2 citronbåde

Tilbehør

140 g grovbrød

Tilberedning

Skyl kålen, og skær den i strimler. Kog kålen i 3 min , og skyl den i koldt vand. Skyl spinaten, og hak løget Bland kål, spinat og løg. Dryp med citron, salt og peber. Læg rejerne ovenpå. Rør cultura med karry, salt og peber. Hæld det over rejerne, og læg dild øverst Server retten med en citron båd og brød til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer