FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Asiatisk nudelsuppe med oksekød

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g oksefilet
70 g ægnudler
1 liter grønsagssuppe
2 tsk. jordnøddeolie
Salt og peber

6 forårsløg
300 g bladbede
eller sølvbede
200 g sukkersnaps
2 cm ingefær
1 rød chili
Mynte eller basilikum

Tilberedning

Kom suppe, skrællet og skivet ingefær, hel chili og forårsløg i skiver i en gryde, og bring det i kog.

Steg bøffen hurtigt på en pande med lidt olie, salt og peber, så den stadig er rød indeni.

Rens bladbeden, og skær den i kvarter eller mindre, og put i suppen. Kom nu nudler i, og kog i 3 min. efter anvisning på pakken. Skyl og snit sukkersnaps. Kommes herefter i suppen.

Til sidst skæres bøffen i tynde skiver og puttes i suppen. Drys suppen med mynte eller basilikum eller begge dele, og server den varm.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer