FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Reje/æble-salat
med knoldselleri og wasabicreme

Kilde: Føtex

Vores bedømmelse:

2 personer


170 g rejer
75 g tyk yoghurt
(el. fromage frais)
1-2 tsk. wasabi
salt, peber
1 grønt æble
100 g skrællet knold-selleri
¼ dl friskhakket mynte
1 stor håndfuld babyspinat

Tilbehør

brød

Tilberedning

Lad rejerne dryppe godt af. Rør yoghurt og wasabi sammen, og smag til med salt, peber og evt. ekstra wasabi. Halvér æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde skiver. Skær selleri i tynde stave. Vend rejer, æble, selleri og hakket mynte i dressingen og bland forsigtigt lige inden servering med spinat. Server med lunt brød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer