FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Perlebygsalat med rejer

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


150 g perlebyg
2 spsk. lys balsamlco-eddike
2 tsk. olivenolie
200 g rejer
400 g grønne asparges
1 dl hakket frisk dild
4 spsk. hakket frisk purløg
2 spsk. hakket frisk persille
salt og peber

Tilberedning

Kog perlebyg efter pakkens anvisning (ca. 25 min). Pisk eddike. olie, salt og peber samt krydderurter sammen (gem lidt til pynt). Vend den varme afdryppede perlebyg i dressingen, og stil det koldt Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i mindre stykker Blancher dem i kogende vand i , min. Afkøl, og vend rejer og asparges i salaten, og drys med resten af krydderurterne.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer