FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Reje-risotto
med svampe og krydderurter

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


400 g østershatte
2 tsk. olivenolie
2 rødløg
300 g fennikelknold
4 fed hvidløg
12 blade salvie
140 g risottoris
1 dl hvidvin
1 L grønsagsbouillon
200 g rejer
2 dl bl. krydderurter (fx basilikum, persille, purløg og timian)
2 stk. radicchiosalat

Tilberedning

Steg svampene i olie, til de er let brunede. Tilsæt så hakket løg, fennikel, hvidløg, salvie og risottoris, og steg i 2 min. Kom så vin og ca. 2 dl suppe ved, og skru ned. Nu er kunsten at tilsætte 1-2 dl suppe hvert S. minut, til risene er mættet med suppe. Når de er tæt på færdige, kommes rejer og krydderurter ved. Radicchioen snittes fint. Halvdelen af det tilsættes og røres med. Resten kommes
over, når du anretter retten.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer