400 g østershatte
2 tsk. olivenolie
2 rødløg
300 g fennikelknold
4 fed hvidløg
12 blade salvie
140 g risottoris
1 dl hvidvin
1 L grønsagsbouillon
200 g rejer
2 dl bl. krydderurter (fx basilikum, persille, purløg og timian)
2 stk. radicchiosalat
Tilberedning
Steg svampene i olie, til de er let brunede. Tilsæt så hakket løg, fennikel, hvidløg, salvie og risottoris, og steg i 2 min. Kom så vin og ca. 2 dl suppe ved, og skru ned. Nu er kunsten at tilsætte 1-2 dl suppe hvert S. minut, til risene er mættet med suppe. Når de er tæt på færdige, kommes rejer og krydderurter ved. Radicchioen snittes fint. Halvdelen af det tilsættes og røres med. Resten kommes
over, når du anretter retten.