FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Mini-pizzaer med rejer
mozzarella, kartoffel og rucola

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


Dej

6 g gær
1 dl koldt vand
2 tsk. salt
2 tsk. olivenolie
120 g blandet durum-
og speltmel
(eller 2 flækkede grov-pitabrød, hvis du har travlt)

Fyld

200 g kartofler
2 fed hvidløg
20 g mozzarella
salt og peber
2 tsk. olivenolie
200 g rejer
purløg
4 dl rucola

Tilberedning

Lav først dej. Rør gær ud i vand, tilsæt salt, olie og ca. halvdelen af melet. Rør så det sidste mel i, så dejen er fast, men stadig en anelse klistret. Stil den i køleskabet natten over. Tag dejen ud på et meld rysset bord, og ælt den glat og smidig med lidt mere mel. Del dejen i 3 stykker, og tril hvert stykke til en lille rund bolle, der drysses med mel og står tildækket på bordet, mens fyldet laves.

Skær kartofler i tynde skiver. Hak hvidløg fint, skær mozzarella i skiver. Rul så dejen ud. Læg kartofler taglagt. Kom hvidløg, salt og peber over. Læg ost på. Hæld olie over, og bag dem ved 225° i 10 min. Kom så rejerne på, og giv dem 5 min. til. Drys pizzaerne med hakket purløg og rucola, og servér dem.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer