75 g butterbeans
250 g markchampignons
1½ spsk olivenolie
½ stor håndfuld hakket
frisk salvie
½ fed hvidløg
75 g savoykål
1 spsk citronsaft
1 tsk stødt koriander
½ nip cayennepeber
salt
Tilberedning
Skyl de tørrede bønner og læg dem i blød i vand i min. 10-12 timer.
Tilberedning
Kassér udblødningsvandet og kog dem i nyt vand, med salt og gerne med krydderier eller krydderurter, til de er helt bløde og møre (ca. 90 min.) Kassér også kogevandet.
Halver champignonerne, og steg dem i olivenolie tilsat salvie, ved høje varme i ca. 20 minutter, til de er brune og ristede. Hak hvidløget fint, og kom det ved champignonerne sammen med strimlet savoykål de sidste par minutter. Vend bønnerne med champignon og savoykål, og smag salaten til med citronsaft og krydderier.