FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Butterbeans
med champignons og tomater

Kilde: Suveræne Succes'er

Vores bedømmelse:

2 personer


75 g butterbeans
salt
125 g champignoner
100 g cherrytomater
10 g hel parmesan
1 spsk hakket persille
(helst bredbladet)

Dressing

1½ spsk olivenolie
1½ spsk smagsneutral olie
1 spsk citronsaft
½ spsk dijonsennep
(helst grovkornet)
salt og peber

Husk dagen før

Skyl de tørrede bønner og læg dem i blød i vand i min. 10-12 timer.

Tilberedning

Kassér iblødsætningsvandet.
Bønnerne koges med rigeligt friskt vand med salt, til de er helt bløde og møre, men ikke udkogte, ca. 40 minutter. Champignonerne renses og skæres i skiver, tomaterne halveres, persillen hakkes og dressingen piskes sammen og smages til. Dressingen hældes over bønnerne, mens de er varme og blandes med champignonerne, tomaterne og persillen. Salaten anrettes på et fad, parmesanen befries for evt. voks og høvles over salaten med en kartoffelskræller.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer