FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Perlebygsalat
med rødbede og squash

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


120 g perlebyg
400 g rødbede
2 spsk. vineddike
150 g blegselleri
150 g squash
½ lille løg
½ fed hvidløg
½ tsk. olivenolie
salt og peber
1 spsk. hakket purløg

Tilberedning

Kog perlebyg, evt. i bouillon eller i saltet vand, i ca. 20 min. Skræl rødbeden, skær den i tern, og kog i saltet vand i ca. 20 min., til den er mør, men ikke ud kogt. Hak selleri, squash og løg, og steg i lidt olie. Drys med salt og peber, og vend drænet perlebyg i grønsagerne. Vend rødbede i eddike og lidt salt. Bland det i perlebyggen, og smag til med salt, peber og purløg. Opbevares på køl, til salaten skal spises.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer