FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Asparges
med abrikoser og parmesan

Kilde: Irma

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g grønne asparges
1 spsk olivenolie
½ spsk citronsaft
2 friske abrikoser
10 g hel parmesanost

Tilberedning

Sæt en gryde vand med salt over. Knæk den nederste, trævlede ende af aspargesen af. Kog aspargsene 1 minut. Tag op og skyl med koldt vand. Dryp af og afkøl helt. Vend med olivenolie og citronsaft. læg på serveringsfad og drys med lidt salt. Skær abrikoserne i tynde skiver og høvl parmesanosten. Fordel abrikoser og parmesanflager over aspargesene. læg film over og lad retten stå, indtil den skal serveres.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer