FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kålpasta med pesto,
grønne ærter og citron

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g hvid- eller
spidskål i tynde strimler
2 spsk. grøn pesto
(lavet af blendet
basilikum, lidt olie, citron, nødder, salt)
100 g grønne ærter, friske eller frosne
Revet skal af ½
usprøjtet citron
Salt og peber

Tilbehør

groft brød
eller lidt risblanding

Tilberedning

Blend pestoen. Snit kålen i tynde strimler. så det ligner pasta. Kog dem i saltet vand i 3 min. Ærterne kommes ved og trækker i 30 sek. Vandet hældes fra. Mens grønsagerne er varme, blandes de med pesto og smages til med salt og peber og revet citronskal. Server kålpastasalaten med groft brød eller ris til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer