FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Bagt knoldselleri
med gremolata

Kilde: Suveræne Succes'er

Vores bedømmelse:

2 personer


400 g knoldselleri
1 spsk olivenolie
2 tsk friskpresset
citronsaft
salt og peber

Gremolata

1 håndfuld hakket persille
1 knust fed hvidløg
1 tsk fintreven øko-citronskal

Tilberedning

Skær sellerien i stave på ca. ½ x 1 x 7 cm. Beklæd en bradepande med bagepapir, vend sellerien med olie, lidt salt og peber. Bag ved 200° i ca. ½ time, til stavene er gyldne. Vend dem undervejs. Vend citronsaften i, når stavene er (let) afkølede. Bland gremolataen i salaten, og smag til. Det er nemmere at hakke hvidløgene fint, hvis man hakker dem sammen med persillen.

Tip

Man kan variere persillen med mynte og citronskallen med appelsinskal.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer