FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Aspargessuppe
med grillede kammuslinger

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


500 g grønne asparges
1-2 skalotteløg
1 tsk. olivenolie
1 l hønse- eller
grønsagsbouillon
Salt og peber
100 g stenbiderrogn (kan udelades)
6 store (200 g) kammuslinger
(2 spsk. Cultura eller tilsvarende surmælksprodukt - kan udelades)

Tilbehør

2 skiver rugbrød

Tilberedning

Knæk enderne af de grønne asparges. Skær så asparges i små stykker, og gem hovederne. Pil og hak løg. Kom et par dråber olie i en gryde, og sauter løg og asparges (undtagen hovederne). Hæld bouillon ved, og lad det koge i 10-15 min. Blend det nu, til det er helt jævnt. Smag til med salt og peber.
Rør stenbiderrogn med lidt hakket løg, salt og peber. Rist rugbrød, og læg rognblandingen på.
Put lidt olie på kammuslingerne, og steg dem på en grillpande i 30 sek. på hver side. Rør eller blend suppen med lidt Cultura til allersidst, og smag suppen til. Læg kammuslinger i suppen, og server ristet rugbrød til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer