FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Ølmarineret roastbeef
med svampe & rodfritter

Kilde: Føtex

Vores bedømmelse:

2 personer


350 g roastbeef
½ flaske mørk øl
1 rosmarinkvist
2 timiankviste
olivenolie
salt, peber
½ pakke bacon (el. parmaskinke)

150 g svampe
f.eks. kantareller
olivenolie til stegning
2 timiankviste
salt, peber
1 pk. rodfrugter
olivenolie
rosmarin og timian
salt og peber

Tilberedning

Læg roastbeefen i en marinade af øl og urter min. 2 timer, gerne natten over i køleskabet. Tag den op, kasser marinaden, dup den tør og brun den hurtigt i lidt olie på alle sider. Krydr med salt og peber og pak den ind i bacon. Steg roastbeefen færdig i ovnen ca. 20 min. ved 200°.

Skær rodfrugter i tynde stave. Vend i olie, salt og peber, drys godt med krydderurter over, fordel dem på en bageplade, og bag i ca. 25 min. ved 200° til de er sprøde. Grill evt. de sidste 5 min.
Rens svampene og skær de største i mindre stykker. Steg ved god varme i 5 min. sammen med timian mm. og krydr med salt og peber.

Skær kødet i skiver og server med ristede svampe samt rodfrugter.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer