FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Cremet gulerodssuppe
med hummustoast

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


600 g gulerødder
2 porrer
4 dl grønsagssuppe
60 g røde linser
4 kardemommebælge
2 spsk. tyk yoghurt
grønne krydderurter

Tilbehør

80 g groft brød
80 g hummus (se opskrift her (link)

Tilberedning

Skræl gulerødderne, og skær dem i små stykker. Rens porre, skyl linser, og put begge plus gulerødder i suppen. Når det er mørt, blendes det hele, og det jævnes ved at løbe gennem en sigte. Koges nu igennem med let knuste kardemommebælge, der sies fra igen efter 5 min. Pisk yoghurt i, og slut med at stavblende, for så skummer suppen flot. Pynt med hakkede grønne krydderurter, og server tynde skiver ristet brød med hummus til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer