FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Jordskoksuppe med persillepesto

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


375 g jordskokker
evt. 1 spsk. god urtebouillon
1 tsk rapskimolie
1 dl varm mælk
½ tsk salt
peber

Pesto

½ bdt. persille
(krus- el. bredbladet)
svarende til 2 spsk.
ultrafinthakket
1 tsk af din bedste olivenolie

Tilbehør

rugbrød

Tilberedning

Skrub jordskokkerne, skær dem i skiver, og læg dem i en gryde. Hæld olie og drys salt over dem, og hæld en liter kogende vand over. Evt. urtebouillon. Kog jordskokkerne møre, ca. 10-15 min. Blend med varm mælk, og smag til med salt og peber. Bland persille og olie til pestoen, og krydr med en anelse salt og peber. Hæld den skoldhede suppe på glas eller i kopper, og dryp med persillepestoen.

Tilbehør

Ristet groft rugbrød, evt. i tern og ristet på en tør pande. Eller lunt lyst groft brød.

Tip

Lav ekstra pesto og dyp brødet i.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer