FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Culotte med remo-salat,
stegte løg og peberrod på rugbrød

Kilde: Suveræne Succes'er

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g løg
2 tsk olivenolie
2 tsk honning
2 skive rugbrød
200 g stegt culotte
uden fedtkant
(eller roastbeef) i tynde skiver
friskrevet peberrod
salt og peber

Remo-salat

300 g blomkål
160 g gulerod
140 g agurk
4 spsk cremefraiche 9%
2 tsk dijonsennep
2 tsk karry
2 spsk hakket estragon
salt og peber

Tilberedning

Pil løget, skær det i smalle både på langs og rist dem i olien på en pande ved middelhøj varme, til de er gyldne og bløde, ca. 15 minutter. Vend honningen i de varme løgbåde.

Remo-salat: Skær blomkålen i små buketter, brug også lidt af stokken. Skræl guleroden og skær den i terninger på 1 kubik-cm. Damp blomkål og gulerod i saltet vand i en gryde i ca. 2 minutter, til de er sprøde, men ikke rå. Afkøl dem. Udkern agurken og skær den i små terninger. Bland alle ingredienser til salaten sammen og smag til.

Skær kødet i skiver og anret det på brødet; fordel salat og løg over kødet og pynt med friskrevet peberrod.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer