FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Hjemmelavet müsli til yoghurt

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


4 dråber jordnøddeolie
4 tsk. flydende honning
¼ vanillestang
60 g havregryn
10 g solsikkekerner
2 tsk. sesamfrø (uskallede)
2 tsk. græskarkerner
10 g mandelflager
20 g tørrede tranebær
20 g tørrede blåbær
2 dl skummetmælks-yoghurt
1 tsk. kokosmel

Tilberedning

Rør olie med honning og vanillekorn fra en 1/8 vanillestang. Bland det med grovvalsede havregryn, frø, kerner og mandelflager. Kom massen i et fad, og stil det i ovnen ved 150° i 15 min Bland med tørrede bær, og giv det 10 min. til. Lad myslien afkøle, hæld den over yoghurt, og drys med kokosmel.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer