200 g hvedemel
60 g sukker
1 ½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
½ æg
1 ½ dl kærnemælk
100 g tranebær
(fx. frosne)
20 g hasselnødder
50 g bl. tørrede frugter
Tilbehør
2 ½ dl Cultura
200 g blandet frugt
Tilberedning
Rør alt det tørre, mel, sukker, bagepulver og salt, sammen i en skål. Bland så æg og kærnemælk i en anden skål. Bland det tørre og det våde sammen, og rør tranebær, nødder og de småtskårne, tør· rede frugter i. Form nu 10 boller, og læg dem på en plade med bagepapir. Du kan også lægge dejen i små silikoneforme. Bag nu boller ved 190° i 20 min. Server 1 bolle med Cultura, blandet frugt og kaffe eller te.
Tip
Bollerne kan sagtens fryses og bliver helt som friskbagte, når de varmes i ovnen, direkte fra fryseren.