FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Tranebærboller
med tørret frugt og nødder

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

10 personer


200 g hvedemel
60 g sukker
1 ½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
½ æg
1 ½ dl kærnemælk
100 g tranebær
(fx. frosne)
20 g hasselnødder
50 g bl. tørrede frugter

Tilbehør

2 ½ dl Cultura
200 g blandet frugt

Tilberedning

Rør alt det tørre, mel, sukker, bagepulver og salt, sammen i en skål. Bland så æg og kærnemælk i en anden skål. Bland det tørre og det våde sammen, og rør tranebær, nødder og de småtskårne, tør· rede frugter i. Form nu 10 boller, og læg dem på en plade med bagepapir. Du kan også lægge dejen i små silikoneforme. Bag nu boller ved 190° i 20 min. Server 1 bolle med Cultura, blandet frugt og kaffe eller te.

Tip

Bollerne kan sagtens fryses og bliver helt som friskbagte, når de varmes i ovnen, direkte fra fryseren.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer