FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Frittata med ærter og feta

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


4 forårsløg
2 kviste mynte
40 g feta
2 æg
300 g friske ærter
150 g romainesalat
2 tsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft
1 skive rugbrød
salt og peber

Tilberedning

Skær forårsløg i tynde skiver. Blancher dem i ca. 20 sek., så de lige mister den skarpe smag. Lad dem dryppe af. Hak mynte, og pluk fetaen i grove stykker. Rør løg, mynte, feta, æg og ærter sammen. Kom massen i en lille smurt form, og bag den i ovnen i ca. 15 min. ved ca. 180°. Skyl salatbladene, tør dem, og dryp med olivenolie og citronsaft. Drys med salt og peber. Rist rugbrødet. Server fritlataen med sa lat og brød til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer