FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Majspandekager med tomatsalsa

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


60 g mel
½ tsk. bagepulver
1 dl kærnemælk
200 g frosne majs
1 æg
1 dl persille
lidt olie

Salsa

½ avocado
2 forårsløg
4 tomater
lidt citronsaft
salt og peber
rød chili

Tilberedning

Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker. Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie. Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber og lidt hakket chili. Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer