2 grovboller (à 50 g)
200 g hakket oksekød
2 tsk. sammenpisket æg
1 løg
2 fed hvidløg
Salt og peber
20 g stærk chorizopølse
2 tsk. olie
4 tsk. tomatpesto
2 tsk. aïoli
2 tomater
60 g grillet peberfrugt
2 salatblade
Tilbehør
300 g broccoli
1 løg
Rødvinseddike
Tilberedning
Hak løg og hvidløg, og bland herefter kødet med løg, æg, salt og peber og hakket pølse. Form 1 bøf, og tryk den flad. Pensl med olie, og steg den ca. 8-10 min. på hver side.
Rist brødet i brødrister, og læg nu aïoli, tomatpesto, tomat i skiver, salat og så kødet over. Øverst lægges grillet peberfrugt fra glas i strimler, ketchup og toppen af bollen.
Serveres med dampet broccoli marineret med hakket løg og lidt god rødvinseddike.
Tip
Aïoli er hvidløgsmayonnaise og kan købes på glas - eller laves selv. Se opskrift (LINK).