FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Spansk burger
med aïoli og dampet broccoli

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2 grovboller (à 50 g)
200 g hakket oksekød
2 tsk. sammenpisket æg
1 løg
2 fed hvidløg
Salt og peber
20 g stærk chorizopølse
2 tsk. olie
4 tsk. tomatpesto
2 tsk. aïoli
2 tomater
60 g grillet peberfrugt
2 salatblade

Tilbehør


300 g broccoli
1 løg
Rødvinseddike

Tilberedning

Hak løg og hvidløg, og bland herefter kødet med løg, æg, salt og peber og hakket pølse. Form 1 bøf, og tryk den flad. Pensl med olie, og steg den ca. 8-10 min. på hver side.

Rist brødet i brødrister, og læg nu aïoli, tomatpesto, tomat i skiver, salat og så kødet over. Øverst lægges grillet peberfrugt fra glas i strimler, ketchup og toppen af bollen.

Serveres med dampet broccoli marineret med hakket løg og lidt god rødvinseddike.

Tip

Aïoli er hvidløgsmayonnaise og kan købes på glas - eller laves selv. Se opskrift (LINK).



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer