FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Sommer-hindbærkage

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

6 personer


1 æg
40 g sukker
30 g marcipan
40 g hvedemel
½ citron

Fyld

100 g hindbær
1 tsk. sukker

Pynt

Flormelis
Hindbær

Tilberedning

Pisk æg og sukker i la min. Riv marcipanen fint , og rør den i. Fold nu hvedemel i sammen med revet citronskal og saft. Fordel dejen i smurte kagebunde (eller i en stor), og bag så enten i 10 min. ved 200° eller i 30 min. ved 180°, hvis den er stor. Kagen flækkes, når den er kold, og smøres med mosede hindbær rørt op med sukker. Sigt flormelis hen over kagen, skær friske bær i skiver, og pynt med dem.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer