FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Mexicansk pandekage
med kød og grøntsager

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


Dej (12 pandekager)

3 dl hvedemel
4-5 dl mælk
2 æg
1 tsk. salt
10 g olie

Fyld

200 g hakket oksekød (el. kylling)
2 tsk. olivenolie
2 små løg
2 fed hvidløg
100 g grønne ærter
2 tsk. tandoorikrydderi
1 avocado
½ citron
Salt og peber
2 gulerødder
½ agurk
1 rød peberfrugt
2 tomater

Tilberedning

Lav først dejen. Rør melet med mælken. Tilsæt kun lidt mælk ad gangen, så dejen ikke klumper. Rør æggene i og tilsæt salt. Pensl en pande med olie, og steg pandekagerne.

Hak løg og hvidløg, og steg dem i olie i en gryde sammen med kød, ærter og krydderi i ca. 10 min.

Mos avocado, og rør salt, peber og saften fra citronen i.
Skræl og riv guleroden, skær agurk i tern, og peberfrugt i stænger.
Hak tomaten groft.

Tip

Der er dej nok til 12 pandekager. Brug 2 pr. person, og frys resten til senere brug.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



Torben Nielsen     2013-07-16 21:37:24

Skulle dog tilpasses et jysk køkken uden tandoori og kødportioner mindre end 500 gr. :)