3 dl hvedemel
4-5 dl mælk
2 æg
1 tsk. salt
10 g olie
Fyld
200 g hakket oksekød (el. kylling)
2 tsk. olivenolie
2 små løg
2 fed hvidløg
100 g grønne ærter
2 tsk. tandoorikrydderi
1 avocado
½ citron
Salt og peber
2 gulerødder
½ agurk
1 rød peberfrugt
2 tomater
Tilberedning
Lav først dejen. Rør melet med mælken. Tilsæt kun lidt mælk ad gangen, så dejen ikke klumper. Rør æggene i og tilsæt salt. Pensl en pande med olie, og steg pandekagerne.
Hak løg og hvidløg, og steg dem i olie i en gryde sammen med kød, ærter og krydderi i ca. 10 min.
Mos avocado, og rør salt, peber og saften fra citronen i.
Skræl og riv guleroden, skær agurk i tern, og peberfrugt i stænger.
Hak tomaten groft.
Tip
Der er dej nok til 12 pandekager. Brug 2 pr. person, og frys resten til senere brug.
Har du prøvet opskriften?
Bedømmelser og kommentarer
Torben Nielsen 2013-07-16 21:37:24
Skulle dog tilpasses et jysk køkken uden tandoori og kødportioner mindre end 500 gr. :)