FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Chokolade-muffins med hasselnødder

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

4 personer


2 store æg
2 dl lyst rørsukker
½ stang vanille
2 spsk. kakaopulver
1 ubehandlet citron
4 spsk. nøddeolie
1 tsk. bagepulver
2 dl minimælk
3 dl hvedemel
80 g chokolade med 70% kakaoindhold
50 g hasselnødder

Tilberedning

Pisk æg, sukker og vanillekorn godt, og kom herefter kakaopulver, revet skal og saft fra en citron, olie, bagepulver, mælk, mel, hakket chokolade samt ristede og hakkede nødder i. Bag muffins i forme ved 190° i 15-20 min. Tjek med en strikkepind, om de er færdige.

Portionen giver 12 store eller 24 minimuffins.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer