FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Nøddesmåkager
med krydderier og chokolade

Kilde: Suveræne Succes'er

Vores bedømmelse:

40 personer


2 æg
150 g rørsukker
450 g ristede, finthakkede hasselnødder
1 tsk stødt kanel
½ tsk stødt allehånde
½ tsk stødt nellike
200 g god mørk chokolade

Tilberedning

Pisk æg og sukker grundigt til en luftig æggesnaps. Tilsæt nødder og krydderier. Dejen skal være så fast, at den kan trilles til kugler på valnøddestørrelse i hånden. Dyp evt. fingrene i lidt mel undervejs, hvis dejen bliver for klistret. Læg kuglerne på bageplade med bagepapir med et par cm i mellem. Bag kagerne midt i ovnen ved 160° varmluft i ca. is minutter, til de er gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad, dyp kagerne i chokoladen.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer