FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Hakkebøf
med tomat og myntekartofler

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g hakket oksekød
400 g små kartofler
400 g grønne bønner
2 skalotteløg
2 spsk. hvidvinseddike
2 håndfulde mynteblade
2 tsk. olivenolie
300 g tomat
Lidt basilikumblade
Salt og peber

Tilberedning

Kog kartoflerne i 15-18 min. i letsaltet vand. Læg bønnerne i efter 10 min., og lad dem koge med. Hæld vandet fra efter endt kogning, og hæld koldt vand over for at stoppe processen. Skær løget i meget tynde skiver, og lad dem trække med lidt salt og eddike. Bland det så med kartofler, bønner og olie. Hak mynte, og smag kartoffel-bønne-salaten til med det.

Skyl tomater, og skær dem i skiver. Drys med salt og basilikumblade.

Form bøffer af kødet, og drys med salt og peber. Steg på grill pande ca. 4 min. på hver side.
Server tomatsalaten med kartoffel-bønnesalat og hakkebøf.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer