FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Tykke pandekager
med kanel og æbler

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


50 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. sukker
1½ dl kærnemælk
1 æg

Æblekompot

2 store æbler (3-400 g)
2 tsk. sukker
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. smør (el. rapsolie)
6 spsk. tyk yoghurt
2 tsk. ahornsirup

Tilberedning

Bland mel, bagepulver og sukker, og pisk så mælk og æg i dejen.
Del de skrællede og udkernede æbler i både eller stykker, og damp dem i egen saft med sukker, kanel og en klat smør i en gryde med låg ved medium varme.
Steg små amerikanske pandekager, og anret dem på tallerkener med lun æblekompot og tyk yoghurt med dryp af ahornsirup.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer