FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Grillede ferskner
med marcipan/nougat-is

Kilde: Odense Marcipan

Vores bedømmelse:

4 personer


1 liter god vanilleis
150 g marcipan
(heraf 75 g til isen)
75 g nougat
4 ferskner el. nektariner
½ dl vanillesirup eller flydende honning

Tilberedning

Tag en liter god vanilleis og bland den med revet nougat og marcipan. Tilbage i fryseren igen.
I god tid før servering (et par timer, dog mindst en halv time) toger du fersknerne og halverer dem. Læg dem i en skål og dryp sirup over dem. Lod dem hygge sig til det er serveringstid, og tag så fersknerne op og lad dem dryppe af (gem siruppen!). Stik 2 halve ferskner på spyd, og grill dem et par minutter på hver side, til de er gyldne. Du kan evt. lægge dem på en folie-grillbakke.
Tag den gemte sirup, og hæld den over fersknerne igen. Riv resten af marcipanen over fersknerne, og server dem varme sammen med et par kugler af isen.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer