FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Frozen yoghurt
med pære og mynte

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

6 personer


2 pærer i fine tern

Marinade

1 tsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup eller akaciehonning
1 spsk. finthakket frisk mynte

3 past. æggehvider piskes stive med
50 g lyst rørsukker

3 past. æggeblommer piskes luftige med
50 g lyst rørsukker

200 g yoghurt 10%, drænes og røres med korn fra 1 stang vanille

Pynt

Finthakket frisk mynte

Tilberedning

Gør pærerne i stand med marinaden.

Bland de piskede æggehvider med de piskede æggeblommer og igen med yoghurten, og vend pærerne heri. Hæld det i en skål med låg, og stil det på frost. Det nedkøles i 4 timer, rør i det en gang i timen, eller vent til efter de 4 timer, og rør i den frosne creme, inden den anrettes i portionsglas og toppes med lidt friske mynteblade.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer