4 past. æggehvider
60 g lyst rørsukker
4 past. æggeblommer
60 g lyst rørsukker
1 ½ dl piskefløde
1 stang vanille
½ tsk. lyst rørsukker
200 fromage frais
150 g kokosmel
Tilberedning
Bland finthakket mynte, citronsaft og akaciehonning. Skær ananas ud i passende stykker, og læg disse i marinaden. Stil herefter på køl. Pisk nu i tre skåle: æggehvider stive med sukker, æggeblommer skummende med sukker, og piskefløde stiv med vanillekorn og sukker. Bland alle tre masser med fromage frais og kokosmel. Hæld det i en aflang brødform, der er foret med husholdningsfilm, som sidder godt ud over kanterne. Luk filmen omkring isen, og frys den ned. Den vil være klar til at skære efter 4-6 timer, lidt afhængigt af den en kelte fryser. Anret de marinerede ananas med isen, og server så retten.